سخنگوی کرملین با تأکید بر دیدار از پیش برنامهریزی شده رئیسجمهور روسیه با همتای ایرانی خود در ترکمنستان، اعلام کرد که رئیسجمهور روسیه برنامهای برای دیدار یا ارتباط با نخستوزیر رژیم صهیونیستی ندارد.
از تاریخ 31 مرداد 1403 یعنی رأی به وزرا از طرف مجلس تا امروز حدود 50 روز میگذرد. در این 50 روز که البته در عمر یک دولت بسیار کوتاه، اما از لحاظ فرصت بسیار مغتنم است، دولت حتما شبانهروز کار کرده و البته حوادث مختلفی در کشور را تجربه کرده و از همه مهمتر خود را در میان بحران شدتگرفته غزه و لبنان و سختشدن مقابله ایران و اسرائیل دیده است.
محمد نوری با حکم مسعود پزشکیان به عنوان دستیار رئیسجمهور در پیگیری طرحهای خاص منصوب شده است؛ اما این اولین حکمی نیست که نوری از سوی پزشکیان دریافت کرده است.
دبیرخانه وفاق ملی در معاونت راهبردی ریاست جمهوری در تاریخ ۱۲ آذرماه ۱۴۰۳ و همزمان با روز قانون اساسی، همایش وفاق ملی را با حضور اندیشمندانی از سراسر کشور برگزار خواهد کرد.
فعال اصلاح طلب نوشت: معتقدم که اگر مساله فیلترینگ، زنان، روابط خارجی، گزینشها، صدا و سیما و... بهبود نیابد، هیچ اتفاق مثبتی نه تنها رخ نمیدهد، بلکه وفاق با جامعه شکست قطعی میخورد و هنگامی که چنین شد، وفاق درون ساختاری نیز با سرعت به قهقرا خواهد رفت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در جلسه شورای عالی فضای مجازی رئیس جمهور دستور بررسی وضعیت کلی اینترنت را صادر کرد. در این جلسه علاوه بر موضوع رفع فیلتر، درباره ساماندهی فیلترشکنها که منجر به آلودگی در اینترنت میشود نیز صحبت شد.
رئیس جمهور طی حکمی، علی ربیعی را به عنوان «دستیار اجتماعی رئیس جمهور» منصوب کرد و از او خواست که انعکاس دهنده صداهای متکثر جامعه و به ویژه صدای بی صدایان به شخص رئیس جمهور و ارکان دولت باشد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با استقبال از اظهارات رئیسجمهور در مسیر پرواز به قطر گفت که حاضرم برای چنین رئیسجمهور شهادت طلب و ضد اسراییلی کشته شوم.
مسعود پزشکیان ضمن ابراز خرسندی از روند رو به گسترش روابط با عربستان، بر علاقمندی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه تعاملات با این کشور در همه زمینه تاکید کرد و گفت: ما کشورهای اسلامی از جمله عربستان را برادران خود میدانیم و بر لزوم کنار گذاشتن اختلاف نظر و همگرایی و همافزایی بیشتر با یکدیگر تاکید داریم.
وقتی اصرار بر تداوم ساخت دو نیروگاه اتمی به هزینه ۱۰ میلیارد دلار و با سوخت روسی میشود و برای نیروگاههای خورشیدی تره خرد نمیکنند و وقتی در مقابل اسراف و تبذیر آب و انرژی و دیگر موارد بیتفاوت میگذرند، آیا نمیتوان فهمید که دولت، ماندن و رکود را بر هر تغییری، اگرچه مثبت، ترجیح میدهد؟
به گزارش پایگاه خبری پروژه ایران، رئیس جمهوری اسلامی ایران در نشست مشترک با امیر قطر گفت: ما به خاطر صلح از پاسخ به اسرائیل صبر کردیم؛ اما این نامردها جری تر شدند؛ جنایاتی که اسرائیلی ها مرتکب شدند هیچ جانی در تاریخ مرتکب نشده است. اسرائیل به دنبال ایجاد ناامنی و گسترش بحران در منطقه است. ما باید از بحران جلوگیری کنیم؛ ایران به دنبال جنگ نیست،...
رئیس جمهور با بیان اینکه ایران و قطر از دیر باز روابط بسیار خوبی با یکدیگر داشتهاند، گفت که به رغم ارتقای سطح این روابط در سالهای اخیر، هنوز به هدفگذاریهای مورد نظر میان دو کشور نرسیدهایم.